Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم‌سازان استان و انجمن سینمای جوانان ایران شعبه لرستان در بیانیه ای اقدامات اخیر جشنواره سینمایی کن را محکوم کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، در این بیانیه آمده است: "عنکبوت مقدس" را باید ادامه روند تولید فیلم‌های ضد ایرانی دانست که در چند دهه گذشته با تزریق بودجه‌های کلان ناتوی فرهنگی در ایران و خارج از کشور تولید می‌شوند تا از ایران چهره‌ای عقب مانده ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستپخت تازه این حمایت‌های مالی فیلمی است که ایران، اسلام و جامعه ایرانی را به طرزی افراطی و انتقام‌جویانه ای، متحجر و سیاه نشان می‌دهد.

سالهاست که غرب و صهیونیسم جهانی،  سیاست‌های خود را در قالب فستیوال‌ها و جشنواره‌های مختلف با چهره فرهنگی و عوام فریب به عموم جهان عرضه می‌کنند. جشنواره ها در غرب بدل به ابزاری برای تشریح سیاست خارجی قدرت‌های بزرگ شده و همچون شیپوری عمل می‌کنند که با آن صدای خود را به گوش جهانیان می‌رساند و بسیاری از امور را که همخوان با منافعشان است، توجیه می‌کنند. ایجاد سبک و شیوه زندگیِ عادی و طبیعی جلوه دادن بسیاری از منکرات و گناهان که در اکثر ادیان و آیین‌ها قبیبح شمرده می‌شود، از همین آش‌های سفارشی سیاستمداران است که جشنواره های غربی از جمله جشنواره فیلم کن آن را شورتر می‌کنند و ارائه می‌دهند.
سیاسی بودن جوایز و جشنواره‌های سینمایی غربی امری مبرهن و آشکار است و دیگر فرد منصفی را نمی‌توان یافت که به سیاسی بودن این جوایز شک و تردیدی داشته باشد. اهداء جایزه بهترین بازیگر زن امسال جشنواره سینمایی کن به فیلم ضد ایرانی "عنکبوت مقدس" از نمونه‌های بارز آن است و به همین خاطر بود که این خبر برای کسانی که به سیاسی کاری جشنواره‌های سیاسی از جمله “کن” اشراف دارند، خبر شگفت انگیزی نبود.
سیاسی بودن این جشنواره برای خیلی از فیلمسازان غربی نیز آشکار است تا جاییکه پیام انتقادی ژان لوک گدار درباره جشنواره فیلم کن بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای پیدا کرده است. وی معتقد است 《انگار باید یک جنگ جهانی دیگر راه بیندازیم و شاهد فاجعه‌ای دیگر شویم تا متوجه شویم که کن هم یک سلاح تبلیغاتی است》. او با به کار بردن عبارتی کنایه آمیز عنوان کرد که آن‌ها هر چه باشد کارشان تبلیغ زیبایی‌شناسی غربی است.
جشنواره هایی همچون کن که خط به خط و مو به مو سیاستهای غرب و صهیونیسم جهانی را دنبال می‌کند و غلام حلقه به گوش آن هستند، با ترویج و توجیه اعمال قبیح سعی دارد همجنس بازی را نوعی سبک زندگی و رویکردی عادی و طبیعی جلوه دهد که در واقع طرفداران آن مظلوم واقع شده‌اند.
آن‌ها که فیلم را دیده‌اند عنوان می‌کنند که عنکبوت مقدس از سیاه‌ترین فیلم‌های ضد ایرانی ساخته شده در چند دهه اخیر است. یک فریم از تیتراژ این فیلم همزمان با عبارت «عنکبوت مقدس» نمایی از شهر مقدس مشهد را از بالا در شب نشان می‌دهد که همه راه‌های اصلی شبیه تار عنکبوت به حرم مطهر امام رضا(ع) در مرکز ختم می‌شوند. این بی حرمتی و اسائه ادب به ساحت مبارک ثامن الحجج(ع) به طرزی موذیانه شکل گرفته و کلیت اثر هم در راستای تخطئه مذهب جلو می‌رود.
زهرا ( زر ) امیر ابراهیمی، بازیگری که جایزه ی بهترین بازیگر زن جشنواره را دریافت کرد، البته پیش از این هم در فیلم ضد ایرانی دیگری با نام «تهران تابو» نقش‌آفرینی کرده بود که از تهران تصویر شهری به شدت غرق در فساد و تباهی جنسی ارائه می‌داد.
این القای شوم سبب شده بخشی از جامعه ایران زیر بمباران رسانه‌ای بیش از پیش به ضایعه خودتحقیری دچار شود و اینگونه القا شود که او در جامعه‌ای غربی توانست حیاتی دوباره بیابد. واضح است که این صحنه‌آرایی فرهنگی و رسانه‌ای نیازمند واکنش درخور و هوشمندانه‌ای در داخل است، هرچند این جنگ نرم فرهنگی ظرافت‌های خاص خود را می‌طلبد، اما سهم برخی سینماگران در این خودزنی فرهنگی غیرقابل کتمان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عنکبوت مقدس جشنواره ها ضد ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۷۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از روابط عمومی حوزه هنری، بعد از ظهر ۱۸ اردیبهشت ماه امسال گلزار شهدای شهرستان بافق حال و هوای دیگری داشت. جمعیت زیادی در مقبره شهدای گمنام شهرستان بافق گرد هم آمده بودند تا با شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کنند. این تجدید بیعت برای آغاز پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد بود.

مراسمی که در آن کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، مصطفی موتورچی دبیر این جشنواره ، روح الله کوشا مقدم مسئول اجرایی جشنواره، حسام سالکی رئیس حوزه هنری استان یزد، ابوالقاسم دهقان فرماندار بافق، حجت الاسلام هادی سمتی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بافق حضور داشتند.‌

همچنین اعظم بروجردی ، الهام چرخنده و وفا طرفه اعضای تیم داوری جشنواره، اساتید هنری همچون نصرالله قادری، حسین فدایی حسین ، محمد رضا آزاد و تیم های شرکت کننده در این دوره نیز در این مراسم حضور داشتند.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و درابتدای مراسم فرماندار شهرستان بافق ضمن خوشامدگویی به میهمانان اظهار داشت: امیدواریم شاهد اجراهای خوبی در این جشنواره باشیم و جای خوشحالی است که این اتفاق بزرگ هنری در شهرستان بافق زادگاه وحشی بافقی و هنرمندان بزرگ ایران رقم خورده است.

در ادامه کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حضور هنری نیز اظهار داشت: حضور در شهرستان بافق و آغاز این جشنواره بزرگ میسر نبود مگر با تلاش و همکاری مدیران و مسئولان استانی.

وی در ادامه افزود: در این دوره از جشنواره اساتید هنرمندی همچون نصرالله قادری، حسین فدایی حسین و محمدرضا آزاد کنارمان هستند تا برای نسل جدیدی که حضور دارند کارگاه های آموزشی و گفت‌وگوهای صمیمانه آموزنده برگزار کنند.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری افزود: تیم داوری پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر بچه های مسجد نیز در این چند روز پا به پای گروه های نمایشی شرکت کننده حضور خواهند داشت تا نظر کارشناسی خود را نسبت به نمایش ها اعلام کنند.

وی در پایان گفت: امیدواریم که این دوره از جشنواره ،اتفاق های هنری و تئاتری خوبی را برای شهرستان بافق ایجاد کنند و همچنین نشاط فرهنگی برای مردم عزیز شهرستان بافق به همراه داشته باشد.

در ادامه باحضور چهار گروه تئاتری در امام زاده عبدالله (ع)شهرستان بافق جشنواره تئاتر بچه های مسجد به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

اولین گروه تئاتر (این سه نفر)اثری از بچه های بافق بود.دومین نمایش با نام (حسن و سیب سرخ) کاری از محمدجواد تقی زاده از شهرستان بافق بود که اجرا شد.

نمایش (۴۴۴) اثر نرجس آخوندی از مشهد و همچنین (مرد شامی) اثر علی اصغر ایمان زاده از قم دو نمایش دیگری بود که در اولین روز از جشنواره اجرا شد.‌

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904181

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد