Web Analytics Made Easy - Statcounter

«راجینیکانت» بازیگر مطرح سینمای هندوستان بعد از ابتلا به بیماری کرونا به بیمارستان منتقل شد تا در نهایت فیلمبرداری فیلم سینمایی «آناتات» متوقف شود.

خبرگزاری میزان - «راجینیکانت» بازیگر مطرح سینمای هندوستان بعد از ابتلا به بیماری کرونا به بیمارستان منتقل شد تا در نهایت فیلمبرداری فیلم سینمایی «آناتات» متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی روز چهارم فیلمبرداری و در جریان تست روزانه کرونا از تمامی بازیگران و عوامل فیلم سینمایی «آناتات» مشخص شد که «راجینیکانت» بازیگر باسابقه بالیوودی به بیماری کرونا مبتلا شده است. 

«راجینیکانت» از سال ۱۹۷۵ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به «تو» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین باکس آفیس هالیوود اینجا کلیک کنید

این بازیگر ۲ فیلم در دست انتشار برای سال ۲۰۱۸ دارد که یکی اثری علمی تخیلی با عنوان «۲٫۰» است که ادامه‌ای بر فیلم پرفروش ۲۰۱۰ با عنوان «انتیران» محسوب می‌شود. این فیلم که به عنوان گران‌ترین فیلم هند شناخته می‌شود و برای ساخت آن بودجه ۷۰ میلیون دلاری هزینه شده، ماه آوریل اکران می‌شود. فیلم بعدی وی «کاآلا» است که اواخر سال راهی سینماها می‌شود.

این بازیگر که از سال ۱۹۹۶ گفته بود به مسایل سیاسی علاقه‌مند است تا آخرین روز سال ۲۰۱۷ خبری رسمی در این باره منتشر نکرده بود. راجینیکانت هنوز اعلام نکرده به کدام حزب سیاسی ملحق می‌شود اما گفته در انتخابات مجلس ایالت تامیل نادو هند شرکت می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سینما سینمای هالیوود

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سینما سینمای هالیوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا نهبندانی اظهار کرد: این مرد ۴۱ ساله که حدود ۲ ماه قبل توسط سگ مجروح شده بود به هیچ یک از مراکز درمان هاری مراجعه نکرده بود که این امر سبب ابتلای وی به هاری و در نهایت فوت او شد.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیماری هاری یک بیماری ویروسی دستگاه عصبی مرکزی است که ابتلای به آن صد درصد مرگ را به دنبال دارد اما در صورت مراجعه به موقع موارد حیوان گزیدگی و انجام درمان، به سادگی قابل پیشگیری است.

وی گفت: مهمترین راه انتقال بیماری هاری از طریق گازگرفتگی و خراش توسط حیوانات است و افراد در صورت زخمی شدن توسط حیوانات بایستی بلافاصله محل زخم را با آب فراوان و صابون شست و شو داد و به نزدیک ترین مرکز پیشگیری و درمان هاری برای تزریق واکسن و سرم هاری مراجعه کرد.

نهبندانی با بیان این که سال گذشته حدود ۲۱ هزار مورد حیوان گزیدگی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه ثبت و گزارش شده است افزود: سال گذشته ۱۴ هزار و ۳۱۶ مورد معادل ۷۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها توسط سگ‌ها و پنج هزار و ۴۱۱ مورد معادل ۲۶ درصد حیوان گزیدگی‌ها توسط گربه‌ها بوده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این مدت نیز آزمایش ۱۲۴ مورد هاری در سگ و ۱۳ مورد هاری در گربه مثبت شده است.

وی با بیان این که در ایران بیش از ٩۰ درصد گزش‌ها توسط سگ انجام می‌شود گفت: باید به عموم مردم اطلاع رسانی شود که از تحریک کردن حیوانات به خصوص سگ‌ها خودداری کنند و هنگام درگیری ۲ حیوان برای جداسازی آن‌ها اقدام نشود زیرا احتمال ابتلای یکی از این حیوانات به هاری بسیار زیاد است.

کد خبر 6100308

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه